Werken bij GVO, da’s jezelf altijd inzetten voor de kleine gelukjes van onze bewoners. In een warme omgeving waar óók voor jou gezorgd wordt. Je maakt deel uit van een team waar elke schakel belangrijk is: van kinesist tot kok en van verzorger tot technieker. Samen houden we de bewoners in topvorm en zetten we elkaar uit de wind! Deel uitmaken van onze equipe?

Jij zorgt voor ouderen, GVO zorgt voor jou

We geloven in respectvolle zorg voor onze bewoners, maar ook voor onze collega’s. Deel uitmaken van ons Zorgpeloton met 1270 medewerkers heeft heel wat voordelen!

Kom thuis op je werk

Ons doel? Een thuis maken van onze woonzorgcentra, of je er nu woont of werkt. Gelukkig kunnen we 100% vertrouwen op de inzet van ons Zorgpeloton.

Één groep met 10 unieke karakters

Bij GVO geniet je van de voordelen van de groep, maar ook van het gezellige karakter van een lokaal woonzorgcentrum. Ons Zorgpeloton is verpreid over 10 vestigingen in West-Vlaanderen, zo ben je zeker van een job dicht bij huis.

Smeer je kuiten maar in, want ons Zorgpeloton is altijd op zoek naar nieuwe ploegmakkers! Ben jij een krak in logistiek, een gepassioneerde zorgkundige of een talent in de keuken? Neem een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer.

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Woonzorgcentra

… verdeeld over West-Vlaanderen

Ploeggenoten

… die elke dag het beste uit zichzelf halen

Bewoners

… die genieten van hun pensioen

Gemotiveerde equipe

… vol goedlachse mensen

Ofwel: werken bij GVO is de max! Elke medewerker kan bij ons volledig zichzelf zijn. Kookkriebels, gevoel voor ritme, een krak in naaien, … Je vindt het niet altijd terug in onze jobomschrijvingen, maar leer ons gerust alles over jouw talenten!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier