Een werkplek waar je helemaal jezelf mag zijn?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Welkom bij GVO!

Woonzorggroep GVO verenigt 10 autonome ouderenvoorzieningen verspreid over West-Vlaanderen. De kennis en expertise in ouderenzorg is wat we delen. De open en respectvolle manier waarop wij met mensen omgaan is wat ons bindt.

Onze medewerkers zoeken in elke situatie naar een oplossing op maat. Ze luisteren zonder oordelen, ze stellen vragen en denken mee om tot het meest passende antwoord te komen.

Omdat zorg immers geen zorg hoeft te zijn.

Bekijk onze vacatures

Hier vind je een overzicht van de actuele vacatures in onze voorzieningen. Je kan filteren op locatie of op functie. Aarzel niet om ook spontaan te solliciteren!
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Werken bij GVO

Een moderne werkomgeving

We zijn trots op onze prachtige, nieuwe gebouwen die voor onze bewoners en onze medewerkers een warme thuis zijn. Voel je gerust thuis in onze huizen.

Het beste van twee werelden

We brengen de medewerkers uit de 10 huizen geregeld samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Tegelijk heeft elk huis zijn eigenheid en 'couleur locale'.

Altijd dicht bij huis, geen files

Kies voor een job dicht bij huis. Onze 10 woonzorgcentra liggen ruim verspreid over West-Vlaanderen. Als je wil, kom je fietsend (en fluitend) naar je werk.

Aandacht voor #kleinegelukjes

Wij hebben bijzondere aandacht voor #kleinegelukjes. Kleine gebaren met grootse effecten die de mooiste lach op iemands gezicht toveren.

Wat collega's zeggen

"Kjeune me hier"

Deze West-Vlaamse uitspraak rolt bij ons vaak over de tongen. Elke medewerker kan bij ons volledig zichzelf zijn. En met volledig bedoelen we echt volledig. Kookkriebels, gevoel voor ritme, een krak in naaien, … Je vindt het niet terug in onze jobomschrijvingen, maar breng al deze talenten gerust mee binnen de muren van ons woonzorgcentrum. Dankzij deze combinatie geven we samen kleur aan het wonen en leven binnen onze voorzieningen. Mooi toch?

We omarmen het unieke

Geen mens is gelijk en bijgevolg is geen zorg dezelfde. Ook onze medewerkers omarmen we vanuit die eigenheid. We willen een thuis zijn waar iedereen elkaar kent. Maar ook een huis waar je kan zijn wie je bent.

Met hart en ziel

Je komt terecht in een organisatie met een warm hart. Zorgethiek staat met fluo aangestipt in ons woordenboek. Ook voor onze medewerkers klopt ons hart. We zorgen voor onze zorgenden. ‘Omdat zorg geen zorg hoeft te zijn’ is de kern van wat we doen.

We staan niet stil

Innovatie zit bij Woonzorggroep GVO in het DNA. We willen vooruitgaan. Voor onszelf als organisatie, voor onze medewerkers en voor onze vrijwilligers en cliënten en hun omgeving. Ultieme doel? Onze dienstverlening permanent blijven verbeteren. Samen zorgen we ervoor dat dromen denken en denken realiteit worden.

Live @ Woonzorggroep GVO 📸

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

GVO in cijfers!

Woonzorgcentra 10
Woongelegenheden 1323
Assistentiewoningen 453
Dagelijkse zorg aan 2021 ouderen
Mensa keuken bereidt jaarlijks 478.211 maaltijden
Vrijwilligers 683
Mannelijke medewerkers binnen onze groep 110 (dat mogen er gerust meer zijn)
Aantal vrouwelijke medewerkers 1160
Dat is in totaal 1270 enthousiaste & geëngageerde medewerkers

Steeds welkom, de koffie staat klaar! ☕

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier