Verpleegkundige

in Bulskamp

Een hart voor ouderen? Kom bij onze equipe! Als verpleegkundige, kinesist, poetshulp of keukenmedewerker maak jij dagelijks het verschil in onze woonzorgcentra.

http://www.gvo.be/

Verpleegkundige Sint Anna Bulskamp

Sint Anna vzw is een modern woonzorgcentrum gelegen in het landelijke Veurne. In Sint Anna is het goed om te leven en goed om te wonen. Het woonzorgcentrum Sint-Anna beschikt over 82 verblijfseenheden, verdeeld in 5 woongroepen en een kortverblijf met 9 wooneenheden. Er wordt gewerkt volgens het principe kleinschalig genormaliseerd wonen. Alles wordt er aan gedaan om een huiselijke sfeer te creëren: samen koken, koffie zetten, bloemen verzorgen, tafels dekken… Je voelt je bij Sint Anna ongetwijfeld zeer snel thuis!

Bekijk zeker even onze facebookpagina, daar kan je een korte impressie van het leven in onze voorziening terugvinden: https://www.facebook.com/sintannabulskamp

Wij zijn op zoek naar...

een verpleegkundige die instaat voor de zorg van onze zorgbehoevende ouderen en hen een aangename thuisomgeving tracht te bieden. Als verpleegkundige maak je deel uit van een kleinschalig multidisciplinair team en neem je de verpleegkundige verantwoordelijkheden op. Je plant en coördineert ze in samenwerking met je collega’s. Hierbij vertrek je steeds vanuit de alledaagse leefgewoontes, noden en wensen van onze bewoners. Je rapporteert aan de coördinator woonzorg die de eindverantwoordelijkheid draagt.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je draagt ouderen een warm hart toe en bent bereid om mee te bouwen aan een warme zorgcultuur waarin de oudere centraal staat. Je bent afgestudeerd als verpleegkundige A1 of HBO5. Je kan je vlot aanpassen aan veranderende omstandigheden en durft initiatief te nemen. Je kan ook vlot met de PC en het MsOfficepakket overweg.

wat bieden wij jou aan...

Ons aanbod:

  • Een kleinschalig woonzorgcentrum met een familiale en ongedwongen sfeer.

  • Een gevarieerde job waarin je écht een verschil kan maken.

  • Een onthaaltraject met vorming rond dementie, palliatieve zorgen, zorgethiek, kleinschalig genormaliseerd wonen,...

  • Een goede balans tussen je job en gezin. Uurroosters 3 maand op voorhand, wachtsysteem in het weekend, 1 wensdag/persoon, 1 vaste dag in de week thuis, een minimum aan onderbroken diensten (systeem vroeg/laat) en toegankelijke leidinggevenden.

  • Een contract onbepaalde duur.

  • Voltijds/deeltijds werken is mogelijk (onderlinge afspraak).

  • Overname van relevante anciënniteit.

  • Verloning volgens de wettelijke IFIC barema's: verpleegkundige

  • Vergoeding woon- en werkverkeer, fietsvergoeding en fietslease!

  • Maaltijdcheques aan 5,5€/stuk/dag, gratis soep en fruit op het werk

  • Toegang tot het Edenred Ekivita-werknemersplatform met mooie kortingen op bol.com, Zalando, ... .

We gaan aan de slag met jouw passies en talenten en zorgen ervoor dat ze ten volle aan bod komen. Zoals jij onze bewoners inspireert, doen wij er alles aan om jou te inspireren. Een omgeving waar je fouten mag maken, waar je altijd bijleert met ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. 

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?