Wie we zijn

GVO is een woonzorgnetwerk met 10 onafhankelijke voorzieningen in West-Vlaanderen.

Wat we delen? Een gedegen expertise in heel uitlopende zorgbehoeften binnen ouderenzorg.

Wat ons bindt? Hoe wij met mensen omgaan.

Wij zoeken uit hoe iemand in het leven staat en zich voelt. Alleen zo komen we te weten welke hulp we best bieden. Is het moment aangebroken waarop ouders de zorg nodig hebben waarmee zij ons hebben grootgebracht? Dan komen wij in actie.

Onze troeven

Moderne werkomgeving

We zijn zeer trots op onze prachtige, nieuwe gebouwen die onze bewoners en ons personeel een warme thuis bezorgen. Voel je gerust thuis in ons huis.

Altijd dicht bij huis, geen files

Files of de stresserende ochtendrush vermijden? Kies voor een job dicht bij huis, bijvoorbeeld in een van onze 10 woonzorgcentra verspreid over West-Vlaanderen. En kom al fietsend (en fluitend) naar je werk.

Aandacht voor #KleineGelukskes

Wij hebben bijzondere aandacht voor #kleinegelukskes. Kleine gebaren met grootse effecten die de mooiste lach op iemands gezicht toveren.

Innovatief in ouderenzorg

Binnen Woonzorggroep GVO blijven we niet stilstaan. Integendeel, we positioneren ons als een toonaangevende groepering binnen het zorglandschap. En daar zijn we best trots op.

'Omdat zorg geen zorg hoeft te zijn'. Dat is de kern van ons engagement.

Student en op zoek naar een zomerse job?

De zomer lonkt om de hoek. Het doet ons al volop verlangen naar verfrissende ijsjes. Het is nog even wachten op die eerste zomerdagen maar ondertussen kan de zoektocht naar een toffe studentenjob wel al van start gaan.

 

Aan de slag als jobstudent bij onze woonzorggroep? Dan denk jij wellicht meteen aan een job in de zorg. Uiteraard!  Maar we hebben nog heel wat meer mogelijkheden voor jou. Denk aan meedraaien in onze keuken of ons onderhoudsteam.

 

Een ding is zeker: je komt terecht in een omgeving waar je jezelf kan zijn. Je wordt meteen opgenomen in het team en kan er vanaf de eerste dag mee in vliegen.

 

Kijk vlug wat we jou, naast een verfrissend 🍦, allemaal te bieden hebben: Woonzorggroep GVO | Jobstudent

Vacatures

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Wat collega's zeggen

"Kjeune me hier"

Deze West-Vlaamse uitspraak rolt bij ons vaak over de tongen. Elke medewerker kan bij ons volledig zichzelf zijn. En met volledig bedoelen we echt volledig. Kookkriebels, gevoel voor ritme, een krak in naaien, … Je vindt het niet terug in onze jobomschrijvingen, maar breng al deze talenten gerust mee binnen de muren van ons woonzorgcentrum. Dankzij deze combinatie geven we samen ontzettend veel kleur aan het wonen en leven binnen onze voorzieningen. Mooi toch?

We omarmen het unieke

Binnen woonzorggroep GVO beseffen we dat geen mens gelijk is en bijgevolg geen zorg dezelfde. Ook onze medewerkers omarmen we vanuit die eigenheid. We willen een thuis zijn waar iedereen elkaar kent. Maar ook een huis waar je kan zijn wie je bent.

Met hart en ziel

Je komt terecht in een organisatie met een warm hart. Zorgethiek staat met fluo aangestipt in ons woordenboek. Ook voor onze medewerkers klopt ons hart. We zorgen voor onze zorgenden. ‘Omdat zorg geen zorg hoeft te zijn’ is de kern van wat we doen.

We staan niet stil

Innovatie zit bij Woonzorggroep GVO in het DNA. We willen vooruitgaan. Voor onszelf als organisatie, voor onze medewerkers en voor onze vrijwilligers en cliënten en hun omgeving. Ultieme doel? Onze dienstverlening permanent blijven verbeteren. Samen zorgen we ervoor dat dromen denken en denken realiteit wordt.

Live @ Woonzorggroep GVO 📸

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Woonzorggroep GVO staat voor:

Woonzorgcentra 10
Woongelegenheden 1323
Assistentiewoningen 453
Dagelijkse zorg aan 2021 ouderen
Mensa keuken bereidt jaarlijks 478.211 maaltijden
Vrijwilligers 683
Mannelijke medewerkers binnen onze groep 110 (dat mogen er gerust meer zijn)
Aantal vrouwelijke medewerkers 1160
Dat is in totaal 1270 enthousiaste & geëngageerde medewerkers

Steeds welkom, de koffie staat klaar! ☕

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz